Package home | Report new bug | New search | Development Roadmap Status: Open | Feedback | All | Closed Since Version 2.5.1

Bug #7936 pager seems not to work with SSL
Submitted: 2006-06-19 10:19 UTC
From: msilvoso at internet dot lu Assigned: quipo
Status: Closed Package: Pager (version 2.4.2)
PHP Version: Irrelevant OS: irrevelant
Roadmaps: (Not assigned)    
Subscription  
Comments Add Comment Add patch


Anyone can comment on a bug. Have a simpler test case? Does it work for you on a different platform? Let us know! Just going to say 'Me too!'? Don't clutter the database with that please !
Your email address:
MUST BE VALID
Solve the problem : 7 + 30 = ?

 
 [2006-06-19 10:19 UTC] msilvoso at internet dot lu (Manuel Silvoso)
Description: ------------ The pager doesn't seem to work with SSL. Instead of https links it keeps making http link. http is hardcoded in the file common.php Test script: --------------- Part that is buggy beginning of common.php: define('CURRENT_PATHNAME', 'http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].str_replace('\\', '/', $_SERVER['PHP_SELF'])); } else {... I changed it by if ($_SERVER['HTTPS']) { $http="https"; } else { $http="http"; } define('CURRENT_FILENAME', ''); define('CURRENT_PATHNAME', $http.'://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].str_replace('\\', '/', $_SERVER['PHP_SELF']));

Comments

 [2006-06-19 10:40 UTC] quipo (Lorenzo Alberton)
This bug has been fixed in CVS. If this was a documentation problem, the fix will appear on pear.php.net by the end of next Sunday (CET). If this was a problem with the pear.php.net website, the change should be live shortly. Otherwise, the fix will appear in the package's next release. Thank you for the report and for helping us make PEAR better.